Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Uniós pénzek

Budapest  | Dátum: 2013.11.12  | Kategória: Nem fizettem
Jogalkotás, állami és uniós támogatások, közbeszerzési és egyéb pályázatok  | Közbeszerzések, koncessziós pályázatok

Tavasszal egy ***** egyesület vásárolt volna vidékfejlesztési uniós támogatásból a cégemtől 2.5M értékben eszközöket. Ennek a feltétele az volt, hogy egyéb eszközöket nettó 16M értékben importáljunk részükre minimális haszonnal, illetve az összesen bruttó 23.5M -ból 2M-t kellett volna visszafizetni, ami értelmetlenné tette volna az üzletet.

Október elején egy fővárosi ***** tartozó beruházással kapcsolatban kértek cégemtől árajánlatot. A tényleges munka értéke bruttó 1.5M körül mozgott, de az ajánlatot bruttó 8M-ról kellett beadni, ugyanis 5.5M-t vissza kellett volna adni az "ügyintézőnek" nokiás dobozban. Később ezt a csúszópénzt vélhetőleg a biztosabb üzlet reményében 2M-ra leszállította, de az "üzletet" meghiúsítottam.

Őszintén? Nem hiszem hogy bármilyen komolyabb üzletet össze lehet hozni kenőpénz nélkül ma Magyarországon! Az emberek vérében van... Viszont ez nem a valódi értékeket képviselő valóban innovatív cégeket helyezi előnybe, hanem azokat akik szintén hajlamosak a korrupcióra, a tisztán üzleti szemléletű szélhámosokat!

Bejelentés dátuma: 2013.11.12.  |  5238 megtekintés  |  2 hozzászólás

Hozzászólások

4 éve ( 17:00 )
Ezek aprópénzek.Törvényesen a százszorosát nyúlják le.

4 éve ( 21:01 )
Mennyi mocsok!

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!