Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Szándékos fog félrefúrás

Baranya  | Dátum: 2014.01.13  | Kategória: Nem fizettem
Egészségügyi és szociális intézmények  | Rendelőintézetek, szakorvosi rendelések

Úgy 2005 körül történt az eset. Körzetünkhöz tartozó fogorvosunkat kerestem fel, hogy tömje be mindkét fogam. Az egyik bal oldalon alul az 5. a másik ugyanez csak jobb oldalon. Gondoltam, hogy őt keresem fel, mivel akkor ingyen elvégezte a tömést. Aztán igen hamar kiesett mindkét fogamból a tömés és visszamentem hozzá. Akkor még fúrt, köszörült belőle és akkora lyukat csinált a fogaimba, hogy a fal már igen vékony lett. De többször is mutogatott az ujjaival (amolyan por aprítás, szóval a pénzre való utalás), hogy az félreérthetetlenül is azt jelentette, hogy hamarosan fizetnem kell az "általa" készített koronákért. Munkája nem is maradt nyomok nélkül, igen hamar letörött mindkét fogamból egy-egy nagyobb darab.
Így elmentem egy másik fogorvoshoz, aki a tömő anyagból olyan fogat épített szinte a semmire, amik jó néhány évig jól funkcionáltak. Majd mielőtt külföldre mentem dolgozni, megcsináltattam vele az összes hibás fogamat, nehogy ott kelljen jóval többet fizetnem, ha valamikor eszébe jutna bármelyik fogamnak fájni.
Majd több ismerősömtől hallottam, hogy így dolgozik Dr. *****, hogy aztán minél hamarabb nagyobbat szakíthasson az emberek fogain.
Ezt az esetet konkrétan nem nevezném csúszópénznek, de valahol mégis csak az.

Bejelentés dátuma: 2014.01.13.  |  3193 megtekintés  |  3 hozzászólás

Hozzászólások

7 éve ( 09:50 )
a várakozóban meg cukorkák voltak kihelyezve...

7 éve ( 13:55 )
szerintem érdemes lenne ilyen esetben kiírni a nevet, vagy helységet minimum, mit szemérmeskedünk könyörgöm? vagy nincs igaza? emberek vagyunk vagy nem? segítsünk egymáson, ez úgyis névtelen bejelentő rendszer.

7 éve ( 20:58 )
A fizettem.hu célja, hogy feltérképezzük a mindennapi korrupció helyzetét Magyarországon, nem az, hogy egyedi eseteket derítsünk fel. A személyes adatok ehhez nem sokban járulnak hozzá, viszont potenciális pereket vonhatnak maguk után, így a bejelentéseket egyrészt számítógépes úton anonimizáljuk, másrészt pedig moderáljuk, csakúgy, mint a hozzászólásokat, és a személyes adatokat (pl. telefonszám, cím) szintén eltávolítjuk, illetve minden arra utaló (körbeíró) információt, ami alapján a lefizetett személy vagy a történet bejelentője konkrétan beazonosíthatóvá válik. Az oldal szabályairól bővebben itt olvashatsz: http://www.fizettem.hu/sugo. a Fizettem.hu adminisztrátora

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!