Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Orvosnál

Budapest  | Dátum: 2013.10.10  | Kategória: Nem fizettem
Egészségügyi és szociális intézmények  | Rendelőintézetek, szakorvosi rendelések

Reumatológushoz mentem és első alkalommal még embernek néztek, de második alkalommal, szinte úgy éreztem, hogy minek jöttem ide. Az orvos nem válaszolt, és mikor a harmadik kérdést is feltettem, kifejtette, ő 10 órát tudna a témáról beszélni, meg járhatnék én is 6 évig egyetemre, de képzeljem el, ha mindegyik beteggel ennyit foglalkozna. Még én kértem bocsánatot és biztosítottam, hogy persze, persze megértem. Aztán elterpeszkedett és elkezdett smsezni meg internetezni a mobilján. Én meg csak ültem, míg az asszisztensnő kinyomtatta a leleteket. Valaki mondta nekem, hogy rögtön, az első napon kellett volna adni borítékot 5000-10000-et, mert kinéznek. Hát ez van. De hát miből? És miért?
Sajnos a folyosón egy másik patiens is panaszkodott, hogy úgy érezte, hogy azt várja az orvos, hogy találja ki ő, hogy mi baja van és gyógyítsa meg magát, ha tudja...

Bejelentés dátuma: 2013.11.26.  |  1727 megtekintés  |  1 hozzászólás

Hozzászólások

6 éve ( 16:47 )
XIV. kerület, reumatológia, ugyanilyen hozzállás, én sem fizettem semmit. Annyira gáz volt az orvos, hogy két alkalom után vissza sem mentem többet.

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!