Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Műtét 250 000 Ft-ért

Győr-Moson-Sopron  | Dátum: 2013.11.11  | Kategória: Nem fizettem
Egészségügyi és szociális intézmények  | Rendelőintézetek, szakorvosi rendelések

Bőrgyógyász utalt be a sebészetre anyajegy eltávolítására.
A sebész főorvos közölte, hogy drága a fia angliai oktatása, így csak 250 000 forintért műt meg.
A műtét elmaradt.

(*** évvel ezelőtt történt - a pontos dátum nem ismert)

Bejelentés dátuma: 2013.11.11.  |  8923 megtekintés  |  21 hozzászólás

Hozzászólások

7 éve ( 22:50 )
Azt hiszem, hogy visszakézből vágtam volna azonnal pofán az ilyen dokit. Még akkor is, ha utána le kellett volna ülnöm (közszolgálatot ellátó személy bántalmazása)... azért mindennek van határa!

7 éve ( 08:28 )
Nem verekedni kell ! Megbeszélni, hogy ennyi pénzt csak pár nap múlvára tudsz összeszedni, és addigra elintézni, hogy diktafon/ rendőrség/stb... ügyvéddel egyeztetve, legyen nálad és lebuktatni. Van társadalmi szervezet is ami segít az ilyenben, ha jól tudom.

7 éve ( 11:52 )
Igen ez jóóó!

7 éve ( 19:12 )
Egyetértek. de utána csak pofán kéne vágni !?

6 éve ( 03:02 )
ez bullshit! spicli vagy! találj ki valami frappánsabbat!

7 éve ( 15:55 )
Ezért szoktam mondani, hogy bármennyire is sirnak az orvosok, a fizetésük miatt, én egy fillér emelést sem adnék nekik. Kivéve az anestheziológus, és rtg orvosoknak. Mert a többiek, bármennyi lenne a fizetésük, el várnák a paraszolvenciát.( elhihetitek, sok évig dolgoztam velük.)

6 éve ( 22:49 )
a pathológusok kimaradtak a felsorolásból a többi stimmel

6 éve ( 15:20 )
Ha nem mondtál nagy baromságot akkor a pathalógiát nyugodtan kihagyhatod. Szerintem menjél be a dolgozói parkoló felők ahol a boncmesterek és segédek járművei parkolnak. Igen csak le fogsz döbbenni. Borsod én inen indulok ki.

7 éve ( 18:12 )
- Sajnos, a hülyeségre a mai napig sincs orvosság! Vonatkozik e megállapítás doktorra és áldozatára egyaránt!

7 éve ( 12:08 )
Ez egy kamu sztori. Egy anyajegy eltávolítása magánklinikán sem kerül ennyibe, számlára...

7 éve ( 16:03 )
Szerintem ez KAMU beírás. Meg kell nézni magánklinikák árait...

7 éve ( 08:46 )
Ha egy orvos kér, pláne pofátlanul, az gáz. Ha viszont egy beteg tényleg hálás a dokinak, miért ne adhatna. És ez két nagyon különböző dolog.

7 éve ( 08:09 )
Persze, ezt adócsalásnak hívják!

6 éve ( 01:32 )
Ha en halas vagyok, adok neki - egy uveg bort, vagy valami mas ajandekot. Penzt nem.

7 éve ( 10:06 )
Anyajegy műtét 250 ezerért? Ezt én sem tudom elhinni bocsi.... És azért az orvosok sem hülyék... Kell a fiam tanulmányára??? Erre kitalálhattál volna valami hihetőbb sztorit...

6 éve ( 13:54 )
Hasonló műtétet csináltattam egyszer magánklinikán 15 000-ért, számlára.

6 éve ( 22:55 )
Én csak azt nem értem, hogy a NAV. miért nem próbálkozik gyakrabban a magánrendelőkben és magánklinikákon. Egy külön apparátust kéne működtetni erre a célra, hatalmas összegek jönnének be ezekből az esetekből, mindenféleképpen megérné,akár a létszámot bővítve is, de valamit végre lépni kéne ez ügyben. Ritka az a magánorvos, aki tisztességes tarifákkal dolgozik és arról számlát is ad, ez tudható. Ennek fényében kéne nap mint nap leellenőrizni őket és keményen büntetni.

6 éve ( 15:26 )
Mert az orvosok nagyon jó kapcsolatot tartanak és nagyon bevédik egymást. Erős a szakmai és majd minden szakmának van "kollégiuma" és a nav dolgozó gyereke, felesége, vagy ő is lehet beteg. Tudok olyanról munkám során amikor egy hőlgynek eltoszták a kezét a feljelentéséhez magyarországon nem tudott szakmai véleményt találni. Viszont utánna a kezét magyarországon még nagy magán rendelésen sem nyultak bele. Végül külföldön hozták helyre a kezét.

6 éve ( 10:07 )
Magánklinikán nemrégen volt elcsunyult anyajegymütétem 30.000.- Ft-ért. Az államiba kb 5 hónapot kellett volna várnom. Hálás vagyok a mütő orvosnak és a 2 segéderőnek, hogy viselkedésükkel megnyugtattak és teljes félelem, és fájdalom nélkül, kellemes környezetben estem tul a mütéten. Ha anyagiakkal jobban el lennék látva, soha nem mennék az állami intézménybe. Habár találkoztam ott is olyan orvosnővel, aki NEM fogadta el a hálaajándékot.

6 éve ( 16:35 )
" Habár találkoztam ott is olyan orvosnővel, aki NEM fogadta el a hálaajándékot." Ird meg! Jóérzés néha ilyesmit is olvasni.

6 éve ( 06:17 )
A boncmesterek és segédeik kocsija közt láttad-e a pathologus kocsiját? A pathologus nem csak halottakkal foglalkozik, hanem az élő betegből kivett anyag diagnosztizálásával is. Ő dönti el, rákos vagy-e, a rák milyen típusu, amitől függ a kezelés módja is. Aki adott már pénzt pathologusnak, hogy rákját enyhébbnek állapítsa meg, kérem irja meg. A sírásónak borravaló jár, Ő is egészségügyi dolgozó?

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!