Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Korrupt jarmuvezetoi vizsgaztato banda

Budapest  | Dátum: 2013.11.26  | Kategória: Nem fizettem
Oktatás, vizsgáztatás, kollégiumi ügyek  | Járművezetői vizsga

Roviden a jarmuvezetoi vizsgan addig nem akartak atengedni, amig nem adok boritekban 10.000Ft-ot. Mivel elvbol nem jarulok hozza a korrupciohoz, addig vizsgazgatam ,amig egy olyan vizsgabiztost kaptam, aki anelkul is atengedett. Igy dragabb lett, de tiszta a lelkiismeretem. Ja es ez az egyik oka annak hogy inkabb kulfoldre koltoztem. A korrupcio mindent atszo.
Vegul mar a "hibatlan" vizsgaval kenytelenek voltak atengedni, de azert hozzafuztek, hogy ettol meg ne vezessek forgalomba...haha...humoruk azert van. Azota se volt semmi gondom a vezetessel, a munkamhoz kellett a jogsi.

Bejelentés dátuma: 2013.11.26.  |  1519 megtekintés  |  2 hozzászólás

Hozzászólások

5 éve ( 13:29 )
Én is többek között ezért fogok külföldre költözni laktam is már, sokkal jobb mint ez a lepra telep.

4 éve ( 14:15 )
Ember... ne legyen rossz érzésed, egy pillanatig sem... Ez pont olyan mint a kiskutya aki felugrik a gazdája kezében lévő kajáért, a gazdi meg mindig felrántja az elemózsiát... Hát így megy ez itt is. Ha mindent tökéletesen csinálsz akkor is csinálnak valamit a szabállyal hogy ne legyél jó. A játékszabályok folyamatosan változnak aszerint hogy mennyi zsét tudnak belőled kipréselni. Szabályosan akarsz játszani egy szabálytalan játékot akkor nem fog sikerülni úgysem.

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!