Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Kenőpénz nélkül is van jogsi

Budapest  | Dátum: 2011.02.10  | Kategória: Nem fizettem
Oktatás, vizsgáztatás, kollégiumi ügyek  | Járművezetői vizsga

B kategóriás jogosítvány forgalmi óráin feljött a téma, hogy sok helyről hallani kenőpénzes vizsgákról. Az oktatóm ezzel egyetértett, de elmondta, hogy eszembe se jusson kenőpénzt adni (nem is állt szándékomban, elég jónak tartottam magam egy sikeres vizsgához). A vizsga szabályosan lefolyt, mehettem az okmányirodába. NEM MUSZÁJ FIZETNI A SIKERES VIZSGÁÉRT!

Bejelentés dátuma: 2013.11.12.  |  2922 megtekintés  |  3 hozzászólás

Hozzászólások

5 éve ( 09:31 )
Szerencséd volt. Budapesten kb. 2-3 vizsgabiztos van, akit nem lehet lefizetni és tényleg korrektek, általában akik jók, vagy nem akarnak fizetni hozzájuk szokták beírni az autós iskolák, ezért fontos ezt vizsga előtt tisztázni az oktatóval. Sajnos ez már 15 éve is ilyen volt, akkor 2-3 000 Ft volt egy vizsga, először nem fizettem a teherautós rutin vizsgán, mert azt gondoltam ha hibátlanul végig megyek a pályán nem lesz gond. Hát volt, nem gyorsult a Zil az emelkedőn elég dinamikusan és nem sikerült a vizsga. :-)

5 éve ( 10:26 )
Nem tudom, hogy a vizsgabiztosok mindent csinálnak-e, így a C,D,E vizsgákat azért nem mosnám össze az A,B-vel. Nekem A-ból volt A1-em is + a B, ez 3 rutin és 3 forgalmi vizsgát jelent. Egyiken sem fizettem és mindenhol átmentem. Van olyan ismerősöm is, aki még a KRESZ vizsgán is lejattolt, de a mai napig megbuktatnám, ha úgy hozza a kényszer, hogy beülök mellé. Ha épp nem csinál semmi orbitális baromságot, akkor is behúzhatnám a strigulát, hogy "a vezető néz, de nem lát". Egyszerűen van aki alkalmatlan a feladatra, de mindig jobb másokat hibáztatni.

5 éve ( 10:24 )
velem az oktatóm a sikeres vizsga után közölte, hogy "amúgy nagyon szeretem a jagermeistert". előtte háromszor megbuktattak, ebből kétszer teljesen kamu indokkal, lehet, hogy hamarabb "alkalmazkodnom kellett volna az igényekhez".

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!