Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Kéményseprő gázkészülék engedélyezés.

Vas  | Dátum: 2014.09.06  | Kategória: Nem fizettem
Központi hatósági ügyek  | Egyéb

Tizennégy éves történet és azóta a kéményseprő cég vezetője a sittet is megjárta, nem ez hanem más pofátlanságai miatt. Épülő ház gázkazánjának átvétele. Egyik érintett sem támasztott kifogást a kéményseprőket kivéve. Az indokai nonszenszek és műszakilag is indokolatlanok. Vitatkozás, természetesen a boríték nem csúszik, pedig jó előre figyelmeztettek többen hogy mi a szokás. Hát nálunk nem lesz! Az építész régi motoros a szakmában és fontos ember a helyi kamaránál, személyesen ment be asztalt csapkodni, és lám minden akadály elhárult.

Hasonló jelentek zajlottak az építési hivatalnál, szó szerint asztalborogatássá fajult, majd szintén a tervező és a főépítész rendezte az ügyet. Az azóta már nem főépítész eljárása az volt hogy adott belterületeken különféle övezeti besorolással, építési tilalmat rendeltek el így értéktelenné tették a telkeket. Majd felvásárolták azok kiskert, belter. szántó stb. árában cégek amikben a főépítész és üzlet társai érdekeltek voltak. Majd hamarosan beépíthető besorolást kaptak.

Bejelentés dátuma: 2014.09.06.  |  4470 megtekintés  |  1 hozzászólás

Hozzászólások

6 éve ( 20:43 )
Korul lehetne nezni, hogy mi zajlik a XVI. ker. Matyasföldi Ikarus gyartelep es muvhaz korul. Hasonlo helyi ingatlanmutyirol hallottam. A kemenyseprok meg a Rakospatak utcai kozpont felso vezetesesel egy komplett maffia.

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!