Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Forgalmi vizsga

Bács-Kiskun  | Dátum: 2003.01.01  | Kategória: Nem fizettem
Oktatás, vizsgáztatás, kollégiumi ügyek  | Járművezetői vizsga

Az eset még 2000-ben történt. Leraktam a KRESZ és a rutin vizsgát, hátra volt a forgalmi. Az oktató alapból egy bunkó volt, fizikai és lelki terrort is alkalmazott az oktatás során.
Amikor közeledett a forgalmi vizsga időpontja, közölte, hogy akkor mehetek át a vizsgán, ha adok neki 100.000Ft-ot és aláírok egy papírt, hogy 2 évig nem vezetek egyedül. (100.000 most is nagy pénz, 13 éve végképp az volt, de tudta, hogy apám orvos és ki tudnánk fizetni.)
Nem fizettem. Be sem jelentkeztem forgalmi vizsgára.
Ért-e hátrány? Lelki megrázkódtatás. 2006-ban lett csak jogsim, mert elhitette velem, hogy béna vagyok, sosem fogok tudni vezetni, csak akkor lehet jogsim, ha megkenek valakit.
Sajnos nem jelentettem fel. Pedig azt kellett volna. Mert 2006 óta napi szinten vezetek, kb. 300.000km-nél járok, mindenféle baleset nélkül. Nem kis autóval. (Csak mert azt az az oktató is megígértette velem, hogy kis autót fogok venni, akinél végül minden kenőpénz nélkül megszereztem a jogsit. Aztán egy hetes jogsival hazahoztam a 4,7m-es "kisautót"...)

Bejelentés dátuma: 2013.11.26.  |  3217 megtekintés  |  1 hozzászólás

Hozzászólások

5 éve ( 22:55 )
A beérkezett hozzászólást töröltük, mert trágár nyelvezete nem felelt meg az oldal szabályainak. Bővebben az oldal szabályairól itt olvashatsz: http://www.fizettem.hu/sugo#hozzaszolas A fizettem.hu adminisztrátora

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!