Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

földkábel

Budapest  | Dátum: 2015.04.22  | Kategória: Nem fizettem
Közüzemi szolgáltatások igénybevétele  | Áram

Tavaly szeptemberben igényeltünk áramot egy üres telekre a XXII. kerületben. Földkábelt kértünk, ami 15 méterig ingyenes. 11,5 méter, pont jó, pár héten belül kijöttek, felmérték (iszonyat lassan, bunkó stílusban ) és mondták, hogy kb fél év. Lehet kérni ideiglenest, azt másnap bekötik, csak az plusz 150 ezer, na azt nem kértünk.
Márciusban még semmi, hiába telefonálgatott a villanyszerelő. Szerencsére a szomszéd jó fej, vettünk mérős hosszabbítót, van áram.
Mivel áprilisban lejárt a türelmi idő is, így megkaptuk az illetékes alvállalkozó elérhetőségét, aki május 4-et mondott. Aztán elkezdte, hogy személyesen meg lehetett volna oldani, költséges... és így tovább...nekem ettől kifordul a gyomrom, hiába látom az építkezésnél, hogy ez így megy, én nem vagyok hajlandó azért pénzt adni, hogy valaki a munkáját végezze.
Aztán a villanyászunk is tett egy próbát, de mondta, hogy új bagázs van, ezek többet kértek, mint a régiek: 50-70 ezret mondott neki a fickó- csak azért írom meg, mert a mérték felháborító, nekem egy havi gyedem ennyi...

Bejelentés dátuma: 2015.04.24.  |  6031 megtekintés  |  0 hozzászólás

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!