Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Az időmmel "fizettem", de jó volt az ellátás

Budapest  | Dátum: 2014.01.25  | Kategória: Nem fizettem
Egészségügyi és szociális intézmények  | Szülés, szülészeti ellátás

Négy gyermekemet szültem a ***** klinikán.
Mind a négy alkalommal megkérdezték, kihez megyek, de mondtam, nincs választott orvosom, nem is tudok választani, és föltételezem, minden orvos jó. Így az ún. ambuláns orvos látott el, aki általában ugyanaz egy naptári évben, bár néha volt helyettesítés.
Sokat, néha nagyon sokat kellett várnom, és nem hívtak be csevegni az ott dolgozó szülésznők (eléggé zavart, mikor egy színésznővel trécseltek félórát, én meg kint vártam több sorstárssal), meg nem vitt be orvos, de összességében azt mondom, korrekt ellátást kaptam. Mindig udvariasak voltak, és bár siettek, válaszoltam a kérdésekre. Sürgősségi esetben szinte azonnal behívtak. A többi vizsgálaton (ultrahang, genetika, vérvétel) sem volt másképp.
A szüléseknél ugyanúgy megfelelő ellátást kaptam, csak a legutolsónál történt, hogy gyakorlatilag rám sem nézett orvos a zárójelentés kiadásakor sem, meg addig sem. Ennek az lehetett az oka, hogy szinte azonnal jött a baba és még az ágyat sem tudták összeszerelni. Így még arcról sem volt módom fölismerni az orvost, mert csak addig volt velem, míg elkapta a babát (varrni sem kellett). Mivel nem volt gondom, ezt nem sérelmeztem - ha probléma lett volna, biztosan szólok.

A klinikán tehát jó ellátást kaptam tb-alapon. Igaz, nem voltak semmilyen extra elvárásaim. Nem is utaltak arra, hogy fizetnem kellene.

Bejelentés dátuma: 2014.01.25.  |  2219 megtekintés  |  0 hozzászólás

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!