Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Megkésett fizetés.

Budapest  | Dátum: 2013.05.17  | Kategória: Fizettem 140 000 Ft
Egészségügyi és szociális intézmények  | Szülés, szülészeti ellátás

A második gyerekemmel új nőgyógyászt választottam. A terhességem 20. hetétől kezdtem el járni a magánrendelésére, ahogy azt az orvosom javasolta és az utolsó látogatásig egyetlen szó nem esett a szülésért járó összegről. Gondoltuk, rutinos, tapasztalt orvos, biztosan nagyvonalúbb ennél. Nem volt az. Az utolsó alkalommal közölte, hogy nála a vizitdíj 10-szerese (azaz 140 000 forint, bár ezt nem mondta ki konkrétan) a szülésért járó tiszteletdíj, ami - szerinte- nagyon méltányos. Tudomásul vettem, hisz két héttel voltam a kijelölt császár előtt, nem mertem más orvost keresni.
A szüléssel minden rendben volt, bár a sebem utána nehezen gyógyult, így még varratszedés előtt többször át kellett kötnie. A varratszedésnél kérdezte, mikor fizetek, mert már így is eleget bajlódott velem. (Tényleg sajnálom, hogy nem gyógyult a sebem, elnézést.) Próbáltam nem lefordulni a székről és higgadtan válaszolni, mondtam, hogy a hathetes kontrollon, ahogyan már jeleztük. Erre kifejezte nemtetszését, és közölte, mennyi munkája van velem és ezt különben is, mondhattam volna még a császár előtt, mert akkor nem ő csinálta volna. Én hirtelen csak annyit tudtam válaszólni, hogy mi mindezek ellenére nagyon hálásak vagyunk neki a kisbabánkért.
A kontrollon kifizettem a kért összeget. Sokan mást tanácsoltak, én viszont nem akartam botrányt, mert beárnyékolta volna az örömünket.

Bejelentés dátuma: 2014.01.14.  |  2748 megtekintés  |  3 hozzászólás

Hozzászólások

6 éve ( 00:10 )
Milyen botrányt tudott volna csinálni? Max. a 3.-kat nem nála szülöd és feljelented...

6 éve ( 08:42 )
Az ilyen idióták miatt van ez. Azonnal felnyomni, még ha nem is tudod bizonyítani a dolgot, de legközelebb kevésbé lesz pofátlan az orvos.

6 éve ( 21:08 )
Az ilyen orvosnak nem szabad fizetni egy fillért "hálapénzt" sem.

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!