Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Elég drágán szültem

Budapest  | Dátum: 2010.05.05  | Kategória: Fizettem 150 000 Ft
Egészségügyi és szociális intézmények  | Szülés, szülészeti ellátás

amikor kiderült, hogy gyermeket várok, nem is volt kérdés, hogy annál az orvosnál szeretnék szülni, ahol anyukám is és a testvérem is. tudtam, hogy a testvérem is fizetett az orvosnak, és hát minden körülöttem lévőtől is ezt hallottam, úgyhogy számitottam rá, és úgy voltam vele, hogy ez igy megy és kész. magánrendelésre jártam az orvoshoz, és amikor már a vége felé jártunk és átbeszéltük, hogy akkor hogyani is lesz ez, egyszerűen megmondta, hogy akkor ez 150000 Ft lesz. igazából még örültem is neki, hogy szóba hozta es nyiltan megmondta, mert gyűlölöm a simlis helyzeteket, igy valahogy az az érzésem volt, hogy legalább ezt is tisztáztuk.

Bejelentés dátuma: 2013.11.11.  |  3817 megtekintés  |  9 hozzászólás

Hozzászólások

6 éve ( 21:26 )
Hat ez tok jo hozzaallas. Na ezert korrupt az osszes orvos. Ha elore kozlom hogy seggbe..$%^$szlak, akkor az neked oke, mert elore nyiltan megmondtam?

6 éve ( 22:33 )
Nem muszáj nála szülni. A probléma azzal van, hogy mindez a kórház infrastruktúráját használva, számla nélkül történik.

6 éve ( 10:25 )
Igazad van. Korrupt az összes orvos. Évek óta feketén dolgoznak, nem adóznak és elvárják a hálapénzt. Vajon miért is kellene fizetni nekik: időpont - nincs betartva - csókosoknak nem kell időpont, ellátás - ugyanolyan mindenkinél - a csókosokat is ugyanúgy látják el. stb. stb.stb.

6 éve ( 09:07 )
az az orvos, aki előre kéri bűncselekményt követ el... ha szülés után te úgy érzed tisztára volt nyalva a popid, mindenki körülötted ugrált és még a baba is szép lett, ezt te saját akaratodból meghálálhatod annyival amennyivel gondolod, de ha egy orvos előre kiköti, hogy ő ennyit kér érte akkor tessék szépen feljelenteni, tanulják meg hol a helyük és hogy majd mi hálálkodunk, ha hálásak vagyunk....

6 éve ( 10:22 )
Kiknek kellene körülugrálni a feketpénzt adó embert? Ugrálja körül az akinek fizetett. Ne várja el senki, hogy az egészségügyi dolgozók, azért mert az orvost megfizetik. Kinyalják a betegek seggét. Nyalja az akinek fizetett. Ne is várja el a többi dolgozótól, hogy körülugrálja. Micsoda mentalitás ez. Az orvosnak fizetek és az eü. dolgozók ugráljanak engem körül. Pfuj

6 éve ( 11:59 )
Osszon vissza az orvos az eü dolgozóknak! 150000-ből van mit szétosztani. Ha az ápoló tudja, hogy X doki betege után mindig kap potya 1500-at, ha a beteg elégedett, akkor lelkesebb lesz X doki betegénél, és tényleg megéri majd X-nek kifizetni a pénzt.

6 éve ( 14:18 )
Osszon vissza az orvos?????? Hol élsz te? Ezek olyan kapzsi emberek, hogy semmi nem elég nekik. Még a kapott drága italokat is elviszik bizonyos helyekre / pld. Bár/ hogy beváltsák. Van olyan orvos, aki hazavitt édességet /bon-bon/ lejárati idő szerint tartogatja és mikor lejárt a szav. ideje visszahozza a rendelőbe az asszisztenciának, hogy legyenek nagyon hálásak neki. Mindenre képesek, amit az emberek nem is gondolnak.

6 éve ( 08:55 )
Aki előre közli, hogy mennyit kér, az a legrosszabb fajta...Ráadásul ez már bűncselekménynek számit...De ki fogja őket feljelenteni ? Mert a szüléstől félő kismamák biztosan nem...

6 éve ( 22:36 )
A legjobb az amikor előadják a kismamáknak, hogy ebből az összegből kap a szülésznő, a csecsemős, az altatóorvos stb. Egy nem "elfogadó" exszülésznő.

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!