Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

BKV diszkont-bírság

Budapest  | Dátum: 2012.10.11  | Kategória: Fizettem 5 000 Ft
Közlekedés  | Helyi közlekedés (kivéve taxi)

BKV-n utaztunk a barátnőmmel, csak akkor lyukasztottunk jegyet, amikor már jöttek az ellenőrök. A 19-es villamosról leszállítottak minket valahol a Lánchíd után. Az ellenőrök elkérték a barátnőm személyijét, ő oda is adta, én nem voltam hajlandó. Erősködtek, hogy akkor hívják a rendőrséget. Meg is tették (legalábbis úgy csináltak, mintha hívták volna, efelől vannak kétségeim), majd némi (miért nincs bérletünk - típusú beszélgetés és) magyarázkodás után felajánlották, hogy ha adunk fejenként egy ötezrest, akkor elmehetünk és megússzuk a rendőrségi hercehurcát. Mondtuk, hogy összesen van nálunk 5000 forint, mondták, hogy jó, legyen, eltették és továbbengedtek minket. Azt mondták, hazáig már nem lesz másik ellenőr a villamoson.

Bejelentés dátuma: 2014.03.22.  |  4702 megtekintés  |  3 hozzászólás

Hozzászólások

6 éve ( 15:39 )
Ha a politikusok elteszik a milliárdokat, akkor az ellenőrök is elteszik azt a kis pénzt, ami ugyan nektek sok volt, de a milllliárdokhoz képest igen kevés.

6 éve ( 09:53 )
ÁL-ellenőrök voltak valószinüleg...azon a szakaszon gyakran portyáznak! Kár volt pénzt adni nekik, ott kellett volna hagyni őket az utcán....

6 éve ( 20:42 )
nekem is volt ilyen a 61-esen, 2e lett a vége

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!