Te ma kinek fizettél?
Kövesd a korrupció piaci árának alakulását!

Édespofa főorvosúr

Budapest  | Dátum: 2014.03.04  | Kategória: Fizettem 160 000 Ft
Egészségügyi és szociális intézmények  | Szülés, szülészeti ellátás

Budapesti szülészeti klinikán szülte meg a párom a gyönyörű, egészséges kislányunkat. Tisztában voltam vele, hogy valamennyit illik adni, így is tettem, összekészítettem a szerintem megfelelő összeget az ellátás minősége és a kedvesség szorzójával, majd miután megérdeklődtem a kedvenc nővérünktől, hogy a főorvos úrnak mi a kedvenc italmárkája egy díszdobozos és egyben viszonylag drága, 25 éve érlelt változatát az italnak átadtam, a dobozban pedig ott lapult az általam gondolt összeg.

Az addig végtelenül kedves, elől kopaszódó és szemüveges bácsi a halál kedvesből átváltott homlokráncolósba, hogy ő erre nem számított és itt ezt másképp szokták elintézni. Kérdően néztem rá, majd üzletember lévén, kerülve a mellébeszélés lehetőségét, rákérdeztem, hogy pontosan mennyire gondolt..

Jött, hogy hát hogy itt minimum 150 a "tarifa"- ezt pontosan így ezzel a szóval. Én kivettem dobozból a 4x annyi pénzt, gondosan leszámoltam 160-at és mondtam, hogy nem kell visszaadni. Megköszöntem az ellátást és a segítségét aztán indultam a dolgomra azzal, hogy ma is jó üzletet kötöttem.

Bejelentés dátuma: 2014.03.04.  |  4610 megtekintés  |  9 hozzászólás

Hozzászólások

6 éve ( 09:51 )
hilarious

6 éve ( 14:27 )
durva

6 éve ( 15:12 )
Hmm. Érdekes történet. Egy kicsit nagyon hajaz egy roma történetre, ahol a roma apuka egy csokoládés dobozban adta át a pénzt. illetve a doki ezt nem tudta és szóvátette a doboz csdokoládét. Majd a doki azt mondta, h 40 szokott lenni. Erre a srác kinyitotta a dobozt és a marék 20ezresből levett kettőt és odaadta neki. Én ezt olvastam valamikor. Hogy igaz-e? Passz. Történetnek érdekes volt.

6 éve ( 14:52 )
Nekem is ez ugrott be!

6 éve ( 17:06 )
Win.:D

6 éve ( 21:01 )
Ezt a történetet már sokan elmesélték, szinte anekdota.

6 éve ( 17:21 )
600 ezret akart adni ??

6 éve ( 09:00 )
Talán szűrni kellene ezeket a bugyuta sztorikat és nem beengedni. Nincs itt moderáció?

6 éve ( 19:50 )
A történeteket moderáció után jelentítjük meg, melynek célja, hogy az oldal szabályzatának megfeleljenek. Erről részletesen a Súgó menüpont alatt olvashatsz. A fizettem.hu adminisztrátora

Új hozzászólás

Image CAPTCHA
Gépeld be a képen látható karaktereket!